Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Συχνές Ερωτήσεις PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ποιο είναι το κόστος της εφαρμογής?
Το πρώτο στάδιο της μεθόδου Zerosmoke κοστίζει 19,90€ ευρώ και απευθύνεται σε καπνιστές χαμηλής και μέσης εξάρτησης. Το δεύτερο στάδιο της μεθόδου κοστίζει 29,90€ και αφορά αγορά συσκευής ηλεκτρονικού καπνίσματος ( ηλεκτρονικό τσιγάρο ) η οποία βοηθά στην περαιτέρω απεξάρτηση σας ενώ σας επιτρέπει να συνεχίσετε το κάπνισμα χωρίς όμως τις βλαβερές συνέπειες ! Το τρίτο στάδιο της φωτοκέντησης στοιχίζει 149€, αφορά εφαρμογή της αγωγής στον χώρο σας και απευθύνεται σε καπνιστές υψηλής εξάρτησης και εφόσον τα 2 πρώτα στάδια της μεθόδου δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Κατοικώ σε απομακρυσμένη περιοχή. Τι θα πληρώσω ?

Τα 2 πρώτα στάδια της μεθόδου αποστέλονται με courier και παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητως περιοχής, με επιβάρυνση 3,90€. Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€. Το τρίτο στάδιο της μεθόδου Zerosmoke,  που αφορά επίσκεψη στον χώρο σας, εφαρμόζεται πιλοτικά μόνον στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

 

Μπορώ να σας επισκεφτώ και να εφαρμόσω την αγωγή στα γραφεία σας?
Η Zerosmoke Hellas λειτουργεί αποκλειστικά με ειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Εφόσον επιλέξετε το τρίτο στάδιο της μεθόδου, θα έρθουμε εμείς στην άνεση του δικού σας χώρου και θα εφαρμόσουμε την αγωγή εκεί.


Η μέθοδος έχει παρενέργειες?

Η μέθοδος ανήκει στις εναλλακτικές θεραπείες. Όλες οι συσκευές που διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχουν διαπιστωθεί παρενέργειες και η εταιρεία εκπαιδεύει και πιστοποιεί τους χρήστες του ειδικού εξοπλισμού.

 

Άλλες αντίστοιχες αγωγές αποκλείουν γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης έστω και προληπτικά. Η δική σας ?

Η δική μας μέθοδος είναι ασφαλής και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τουλάχιστον μέχρι τον 5ο μήνα. Θα λέγαμε μάλιστα πως επιβάλλεται σε εγκύους γυναίκες να διακόψουν αμέσως το κάπνισμα ! Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται η συμβουλή του θεράποντα ιατρού σας.

 

Αν δεν κόψω το κάπνισμα, τα λεφτά μου θα πάνε χαμένα? Υπάρχει κάποια εγγύηση?
Το κόστος της μεθόδου είναι πραγματικά ελάχιστο και το ποσοστό επιτυχίας είναι εξαιρετικά μεγάλο (9 στους 10). Από εσάς χρειάζεται η λογική απόφαση να κόψετε το κάπνισμα. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να το δοκιμάσετε.

 

Αν καπνίσω, αναιρώ ότι μου πρόσφερε η μέθοδος?

Ναι. Ουσιαστικά η μέθοδος επιτυγχάνει την απεξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τροφοδοτήσετε ξανά τον οργανισμό σας με την εθιστική ουσία, γιατί θα δημιουργηθεί ανάγκη για επόμενο τσιγάρο, έστω και με μία ρουφηξιά, είτε έχει περάσει 1 μήνας, είτε 10 χρόνια θα έχετε τις ίδιες επιπτώσεις.

 

Δεν έχω στερητικά συμπτώματα αλλά έχω έντονη επιθυμία.

Αυτό είναι λογικό, η μέθοδος δεν επεμβαίνει στο μυαλό σας και τον πρώτο καιρό θυμάστε το τσιγάρο, όμως κάθε μέρα θα σας έρχεται στο μυαλό όλο και λιγότερο συχνά. Να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο όταν η επιθυμία σας είναι έντονη.

.

Μετά την εφαρμογή της μεθόδου και αφού κόψω το κάπνισμα θα πάρω κιλά ?

Στην βασική μέθοδο Zerosmoke υποστηρίζουμε όχι μόνον την διακοπή του καπνίσματος αλλά και την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της λαιμαργίας, την αντιμετώπισης του stress, της αϋπνίας κλπ. Η μέθοδος μείωνει την ένταση των συμπτωμάτων που οφείλονται στην έλλειψη νικοτίνης, ανακούφιζει από την ψυχική πίεση, το άγχος, την κατάθλιψη, την ένταση και το αίσθημα του κενού που παρουσιάζεται έπειτα από την διακοπή της μακροχρόνιας χρήσης της νικοτίνης. Δεν θα βιώσετε στερητικό σύνδρομο στην προσπάθεια σας να απαλλαγείτε από το κάπνισμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει και λόγος να πάρετε βάρος.

 

Το κόστος των αγωγών καλύπτεται από κάποιο δημόσιο φορέα ή ταμείο?

Όχι το κόστος των αγωγών δεν καλύπτεται από κάποιο φορέα.

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα?
Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι στα χέρια σας και μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr