Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Συνεργάτες PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η Zerosmoke Hellas φέρνει την πρωτοποριακή αμερικανική μέθοδο Zerosmoke για την διακοπή του καπνίσματος στην Ελλάδα, η οποία συνδυάζει την από αρχαιοτάτων χρόνων κινεζική τεχνική του βελονισμού και της ωτοθεραπείας. με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Οι αρχές του βελονισμού εφαρμόζονται σήμερα με την επιστημονική μέθοδο της φωτοκέντησης χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα Laser. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε αντικαπνιστικά κέντρα του εξωτερικού και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της.

 

Παρόλο που η φωτοκέντηση είναι εξαιρετικά διαδεδομένη και έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές παγκοσμίως, παραμένει και σήμερα μια μέθοδος που απευθύνεται σε οικονομικά ισχυρούς με κόστος που ξεκινά από 400 και φτάνει στα 600 Ευρώ. Επιπλέον ζητά από τον καπνιστή να επισκεφτεί το αντικαπνιστικό κέντρο μια ή και περισσότερες φορές,  άλλος ένας ανασταλτικός παράγοντας για τον αμελή ασθενή ! Τέλος όλες οι αντίστοιχες μέθοδοι σταματούν στην συγκεκριμένη θεραπεία έστω και αν την εφαρμόσουν παραπάνω από μία φορά.

 

Η Μέθοδος Zerosmoke λύνει όλα τα ανωτέρω προβλήματα:


Στοιχίζει ελάχιστα σε σχέση με κάθε άλλη αντίστοιχη θεραπεία

Εφαρμόζεται σε 3 στάδια ανάλογα με τον βαθμό εξάρτησης του καπνιστή.

Όλα τα στάδια της θεραπείας εφαρμόζονται στον χώρο του ασθενή

 

Εφαρμόζει αρχικά μαγνητική ωτοθεραπεία για διάστημα 30 ημερών τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας 2 βιομαγνήτες 24Κ. Ο καπνιστής λαμβάνει το επαναστατικό προιόν Qsmok το οποίο έχει βοηθήσει άπειρους καπνιστές σε ολόκληρο τον κόσμο να ξεπεράσουν την κακή τους συνήθεια.

 

Σε επόμενο στάδιο προσφέρει στον καπνιστή επιπλέον διέξοδο, χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική και απολύτως ακίνδυνη μορφή καπνίσματος. Ο καπνιστής λαμβάνει συσκευή ηλεκτρονικού καπνίσματος Esmoke την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όσο καιρό επιθυμεί.

 

Τα δύο πρώτα στάδια της Θεραπείας δεν ξεπερνούν σε κόστος τα 50€ !


Αν τα δύο πρώτα στάδια της Θεραπείας δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε εφαρμόζεται το τρίτο στάδιο της θεραπείας με την μέθοδο της φωτοκέντησης πάλι στο χώρο του καπνιστή.

 

Η χαμηλή τιμή, η εφαρμογή της αγωγής στον χώρο του καπνιστή και οι επιπλέον εναλλακτικοί μέθοδοι απεξάρτησης δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό για 100% επιτυχία ! Επιτυχία της μεθόδου και επιτυχία της νέας σας επιχείρησης !


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

 

Για την ανάπτυξη του δικτύου της η Zerosmoke αναζητά συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι Συνεργάτες έχουν υποχρέωση αγοράς του βασικού laser φωτοκέντησης καθώς και παρακολούθησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου. Για την συνεργασία δεν απαιτείται καταβολή royalty fees, παρά μόνον η αγορά του προσφερομένου στον πελάτη εξοπλισμού σε τιμές υπερ-χονδρικής. Οι αντιπρόσωποι συνεργάτες εξασφαλίζουν την περιοχή τους και αναλαμβάνουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους τοπικά. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που εξυπηρετούν θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη οργάνωση ώστε να εξηπηρετούν την πελατεία τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Οι Συνεργάτες μας κερδίζουν:


από την πώληση του 1ο και 2ο στάδιου της θεραπείας σε τιμές χονδρικής σε φαρμακεία και σε κάθε άλλου είδους καταστήματα,

από την λιανική πώληση του 1ου και 2ου σταδίου της θεραπείας κατευθείαν σε ενδιαφερόμενους πελάτες,

από την εφαρμογή του 3ου στάδιου της θεραπείας στον χώρο του πελάτη.

 

Η απαιτούμενη επένδυση είναι εξαιρετικά χαμηλή και μέχρι το τέλος του 2010 δεν θα υπερβαίνει τα 2.900 Ευρώ για τον πρώτο χρόνο. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης του ονόματος Zerosmoke, το βασικό laser φωτοκέντησης, πακέτο προιόντων για να καλύψει τις 25 πρώτες θεραπείες καθώς και σεμινάριο εκπαίδευσης.

 

Με λίγα λόγια μέχρι το τέλος του 2010, μπορείτε να γίνεται Συνεργάτης μας χωρίς επιπλέον κόστος... θα χρειαστεί μόνον να προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας !

 

Επωφεληθείτε και ξεκινήστε σήμερα κιόλας την Δική σας Επιχείρηση. Επενδύστε σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες "ΖΩΗΣ". Η μέθοδος Zerosmoke είτε σαν κύρια είτε σαν δευτερεύουσα απασχόληση προσφέρει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και υψηλό κέρδος με ελαχίστη επένδυση.

 

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα και χωρίς καθυστέρηση για να εξασφαλίσετε την αποκλειστικότητα της περιοχής σας!

 

Η προσφορά έχει ισχύ μέχρι την 31/12/2010

 

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας Συνεργατών

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr