Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Στα χρόνια... της καπνοαπαγόρευσης PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή και στη χώρα μας της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους ξεκίνησε, αφού από την 1η Ιουλίου αλλάζουν πολλά. Πολλά θα είναι και τα οφέλη που θα έχουμε. Σε άλλες, μάλιστα, χώρες που εφαρμόστηκαν τέτοια μέτρα υπήρξε σημαντική βελτίωση στην υγεία των πολιτών. Και για του λόγου το αληθές:

 

• Στην Ιταλια, σύμφωνα με ερευνητές του Τμήματος Επιδημιολογίας του Ανώτερου Ινστιτούτου Υγείας της Ρώμης, μετά την εφαρμογή του ίδιου νόμου διαπιστώθηκαν τα εξής: • Βελτιώθηκε η ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων. • Μειώθηκε η ανιχνευόμενη ποσότητα νικοτίνης στα ούρα των μη καπνιστών εργαζομένων στους χώρους αυτούς. ➔Μειώθηκε ο αριθμός των καπνιστών, κυρίως ανδρών. • Μειώθηκαν σημαντικά οι πωλήσεις τσιγάρων και αυξήθηκαν οι πωλήσεις υποκατάστατων της νικοτίνης. • Μειώθηκε ο αριθμός εισαγωγών στα νοσοκομεία και τα οξέα εμφράγματα σε όλες τις ηλικίες εκτός των υπερηλίκων (άνω των 75 ετών).

 

• Στη Μοντάνα των ΗΠΑ ανακοινώθηκε το 2003 ότι η ελάττωση των καρδιακών επεισοδίων μετά την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους ήταν περίπου 40%. Όταν αργότερα ο νόμος καταργήθηκε, ο αριθμός των εμφραγμάτων έφτασε πάλι στα αρχικά επίπεδα.

 

• Στο Κολοράντο η ελάττωση των εμφραγμάτων 18 μήνες μετά την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους ήταν 27%.

 

• Στη Γαλλία ελαττώθηκαν κατά 15% οι εισαγωγές στα νοσοκομεία για έμφραγμα ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

• Στη Σκοτία μειώθηκαν τα καρδιαγγειακά επεισόδια κατά 17% μέσα σε 18 μήνες.

 

• Kαι στην Ελλάδα; Μια κατά αναλογία μεταφορά δείχνει ότι η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους θα οδηγήσει σε ελάττωση των εμφραγμάτων και των εγκεφαλικών επεισοδίων κατά 2 έως 4 χιλιάδες το χρόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr