Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Μάθετε περισσότερα για την Ωτοθεραπεία PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ωτοθεραπεία

Στα αυτιά μας το μυστικό της υγείας


Ειδικοί επιστήμονες θεωρούν ότι τα αυτιά είναι ένα πλήρες μικροσύστημα στο οποίο αντιπροσωπεύονται όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Οι εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Άνθρωποι με χρόνια προβλήματα επιλέγουν να δοκιμάσουν κι άλλες θεραπείες που βασίζονται στην ολιστική αντιμετώπιση του ασθενή. Οι αρχές της ολιστικής ιατρικής μπορούν να συνοψισθούν στη φράση ότι ο άνθρωπος είναι πολύ περισσότερο από μια βιολογική μηχανή και γι' αυτό, όταν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να περιοριζόμαστε απλά στην αντιμετώπιση ενός βιολογικού συμπτώματος ή μιας κλινικής κατάστασης αλλά να προσπαθούμε για τη συνολική βελτίωση της κατάστασης υγείας του ανθρώπου. Μετά την ομοιοπαθητική, τη ρεφλεξολογία, την αρωματοθεραπεία και τον κλασσικό βελονισμό, η ωτοθεραπεία είναι μια θεραπευτική μέθοδος αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας προσανατολισμένη στη θεραπεία και στην ευεξία μέσω της διέγερσης του ωτικού πτερυγίου.

 

Η μαγνητική θεραπεία, biomagnetics, ή magnotherapy είναι μια συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική πρακτική που περιλαμβάνει τη χρήση των στατικών μαγνητικών πεδίων. Επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι η υπαγωγή ορισμένων τμημάτων του αυτιού στα στατικά μαγνητικά πεδία που παράγονται από μαγνήτες έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία, όπως η διακοπή της βουλιμίας, η καταπολέμηση του στρες και της αϋπνίας, και η μείωση της επιθυμίας του καπνίσματος. Η επιστήμη αυτή είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων ακόμα και στην Ελλάδα. Αν και η ωτοθεραπεία βασίζεται στην αρχαία κινεζική ιατρική, η σωματική τοπική δράση και αντιστοιχία συγκεκριμένων μερών του σώματος στα συγκεκριμένα μέρη του αυτιού αναπτύχθηκε αρχικά στη Γαλλία. Ο αιγυπτιακός λαός επίσης γνώριζε τη χρησιμότητα του ωτικού πτερυγίου για θεραπευτικούς σκοπούς. Η πατρότητα της ωτοθεραπείας ανήκει στον Γάλλο ιατρό Δρ. Paul Nogier, ο οποίος ξεκίνησε το 1951 σειρά ερευνών που τον οδήγησε στην ανακάλυψη του μικροσυστήματος του αυτιού και στην θεραπευτική αξία του. Πρόκειται για μια θεραπευτική μέθοδο στην οποία χρησιμοποιείται το πτερύγιο του αυτιού για να ανακουφίσει τον πόνο, τη δυσλειτουργία και την ασθένεια που εκδηλώνεται σε όλο το σώμα. Οι ειδικοί θεωρούν ότι το πτερύγιο του αυτιού είναι ένα πλήρες μικροσύστημα στο οποίο αντιπροσωπεύονται όλα τα όργανα, τα οστά, τα συστήματα, όλες οι ανατομικές περιοχές του ανθρώπινου σώματος. Είναι γνωστό σήμερα στην επιστήμη της ιατρικής, πως διεγείροντας συγκεκριμένα σημεία του αυτιού με τον βελονισμό και την ωτοθεραπεία ενεργοποιούνται νευροδιαβιβαστές οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή της γνωστής μας ενδορφίνης. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας της Αμερική έχει εγκρίνει τη χρήση των βιομαγνητών και έχει αποδεχτεί την αποτελεσματικότητά τους. «Το FDA έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για την ιατρική αποτελεσματικότητα, αλλά γενικά τα στατικά μαγνητικά πεδία αντιμετωπίζονται ως ασφαλή» σημειώνει ο Thomas Skalak, καθηγητής της βιοϊατρικής εφαρμοσμένης μηχανικής στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια.Οι μαγνήτες είναι ντυμένοι με χρυσό επειδή, αφ' ενός μεν ο χρυσός είναι ένας από τους καλύτερους αγωγούς που βρίσκονται στη φύση και κατά δεύτερον είναι ένα ευγενές, πολύτιμο μέταλλο που δεν προκαλεί οποιοδήποτε είδος αλλεργίας.

Η ωτοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα ιδιαίτερα στις περιπτώσεις:

- Χάσιμο βάρους
- Διακοπή καπνίσματος
- Ελάττωση συμπτωμάτων άγχους και στρες
- Καταπολέμηση της αϋπνίας
- Νευραλγίες
- Μετεγχειρητικοί πόνοι και πόνοι από καρκίνο
- Φλεγμονές και φλεγμονώδεις παθήσεις
- Ιώσεις
- Χρόνιες παθήσεις
- Ψυχικές διαταραχές σχετικές με το Κ.Ν.Σ.
- Εξαρτήσεις (κάπνισμα, αλκοόλ κλπ)

 

Πλεονεκτήματα

- Δεν πονάνε και αυτό τα καθιστά κατάλληλα για παιδιά και φοβισμένους ασθενείς, καθώς και για επώδυνα σημεία.
- Ελαττώνουν τις απαιτούμενες επισκέψεις, σε ασθενείς που δεν διαμένουν στην ίδια πόλη.
- Έχουν διπλή δράση από το μαγνητικό πεδίο και από την πίεση.
- Μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.
- Δεν διατρέχουν κίνδυνο μόλυνσης.
- Είναι ασφαλής μέθοδος με μηδενικές παρενέργειες και μπορεί να συνδυαστεί με την δυτική ιατρική.

 

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Τοποθετώντας βιομαγνήτες κατασκευασμένους από φυσικά υλικά σε ενδεδειγμένες θέσεις πάνω στο αυτί ασκούν μία προγραμματισμένη πίεση η οποία ενεργοποιεί ορισμένους νευροδιαβιβαστές οι οποίοι παράγουν την ίδια ενδορφίνη με αυτήν της νικοτίνης, ελαττώνοντας έτσι τη θέληση του καπνίσματος.
Με τη σωστή χρήση των βιομαγνητών, μετά από επτά ημέρες μειώνεται αισθητά η επιθυμία για κάπνισμα.

Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΙΤΑ

Η ωτοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ελάττωση της ποσότητας φαγητού που καταναλώνουμε. Οι βιομαγνήτες τοποθετούνται στο εσωτερικό του αριστερού αυτιού και με ρυθμισμένη πίεση μειώνουν αισθητά την όρεξη και την πείνα. Οι βιομαγνήτες διεγείρουν δύο νεύρα των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν τις ακόλουθες ενέργειες :
Επικεντρώνονται στην παραγωγή ενός συγκεκριμένου τύπου ενδορφίνης η οποία επιταχύνει την διαδικασία του κορεσμού.
Σε φυσικό επίπεδο επηρεάζει τις λειτουργίες της χώνεψης ώστε να ωθεί το άτομο να φάει λιγότερο.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ

Ενα εξειδικευμένο σύστημα που αποτελείται από δυο φυσικούς βιομαγνήτες μπορούν να βοηθήσουν τους άντρες με στυτικά προβλήματα. Οι βιομαγνήτες, κατασκευασμένοι από φυσικά προϊόντα, τοποθετούνται στο κατάλληλο σημείο και δημιουργούν μια προγραμματισμένη πίεση και αποπίεση, η οποία βοηθά αισθητά στον ερεθισμό.
Ο ερεθισμός συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζοντας σημαντικά την ταχύτητα κατά τη διάρκεια της στύσης καθώς επίσης και τη σκληρότητα του ανδρικού μορίου. Μέσω της ωτικής πίεσης ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί της libido, οι οποίοι ευθύνονται άμεσα για τις σεξουαλικές επιδόσεις.

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr