Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Είπαν για εμάς...

 

 

Προσπάθησα πολλές φορές να το κόψω. Μάλιστα αποφάσισα να επισκεφτώ και ένα ειδικό κέντρο μα όλο το αμελούσα. Ο άνθρωπος της Zerosmoke ήρθε στο γραφείο μου και σε 20 λεπτά δεν είχα διάθεση να καπνίσω ! Απίστευτο ! Τώρα,  15 ημέρες μετά, όταν έχω επιθυμία χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο που μου έδωσαν, και μόνον αυτό ! Δεν πρόκειται να ξανακαπνίσω ποτέ, Σας Ευχαριστώ !

Γιώργος Μ., Αθήνα

 


 

Ομολογώ πως ποτέ δεν πίστευα σε παρόμοιες τεχνικές, οι οποίες άλλωστε κοστίζουν και μια μικρή περιουσία. Το κόστος της Zerosmoke είναι λογικό οπότε και αποφάσισα να δοκιμάσω. Είμαι ενθουσιασμένη ! Δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου εδώ και 20 μέρες !

Άννα Κ., Μαρούσι

 


 

Μετά την εφαρμογή της μεθόδου στην άνεση του σπιτιού μου, η επιθυμία μου για τσιγάρο έχει ελλατωθεί σημαντικά ! Αυτήν την φορά είμαι σίγουρος πως θα το κόψω οριστικά...

Νίκος Λ., Γλυφάδα

 


 

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά. Απίθανο είναι και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το προτείνω ανεπιφύλακτα... Τα μαγνητάκια έχουν επίσης αποτέλεσμα αν και πρέπει να τα συνηθίσει κανείς... Το σημαντικό είναι πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας δεν έχω καν την επιθυμία να καπνίσω...

Νίκη Π., Κυψέλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr