Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Η Μέθοδος ZeroSmoke PDF Εκτύπωση E-mail

 

Επαναστατική Μέθοδος διακοπής του καπνίσματος που συνδυάζει δοκιμασμένες τεχνικές με πρωτοποριακό τρόπο για εξασφαλισμένο και απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η μέθοδος Zerosmoke εφαρμόζεται σε 3 στάδια ανάλογα με τον βαθμό εξάρτησης αλλά και την ιδιοσυγκρασία κάθε καπνιστή και το πιο σημαντικό... σας επιτρέπει να συνεχίσετε το κάπνισμα !!!

 

Στάδιο 1ο - Μαγνητική Ωτοθεραπεία: Απεξάρτηση από την Νικοτίνη.

 

Η μαγνητική θεραπεία, biomagnetics, ή magnotherapy είναι μια συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική πρακτική που περιλαμβάνει τη χρήση των στατικών μαγνητικών πεδίων. Επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι η υπαγωγή ορισμένων τμημάτων του αυτιού στα στατικά μαγνητικά πεδία που παράγονται από μαγνήτες έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία, όπως η μείωση της επιθυμίας του καπνίσματος, η διακοπή της βουλιμίας, η καταπολέμηση του στρες και της αϋπνίας κλπ. Τοποθετώντας βιομαγνήτες κατασκευασμένους από φυσικά υλικά σε ενδεδειγμένες θέσεις πάνω στο αυτί ασκούν μια προγραμματισμένη πίεση η οποία ενεργοποιεί ορισμένους νευροδιαβιβαστές οι οποίοι παράγουν την ίδια ενδορφίνη με αυτήν της νικοτίνης, ελαττώνοντας έτσι τη θέληση του καπνίσματος. Εφαρμόζοντας το πρώτο στάδιο θα λάβετε το επαναστατικό αμερικάνικο προϊόν Q-Smok που αποτελείται από 2 βιομαγνήτες 24 καρατίων που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την εξάρτηση σας στην νικοτίνη ! Τοποθετώντας το Q-Smok στο αριστερό σας αυτί για 2 έως 4 ώρες ημερησίως... μπορείτε να συνεχίζετε να καπνίζετε...! Η επιθυμία σας για τσιγάρο θα μειώνεται μέρα με την ημέρα μέχρι που θα εξαφανιστεί εντελώς. Χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες ! Το προιόν Qsmok μπορείτε να το προμηθευτείτε Online στην πολύ χαμηλή τιμή των 19.90€ και να το λάβετε σε 24 ώρες.

 

Για Online παραγγελία κλικ εδώ>>

 

Για να μάθετε περισσότερα για την Μαγνητική Ωτοθεραπεία κλικ εδώ>>

 

Στάδιο 2ο - Ηλεκτρονικό Κάπνισμα: Απεξάρτηση από την Συνήθεια.


Οι συσκευές ηλεκτρονικού καπνίσματος έχουν αποδειχτεί απολύτως ακίνδυνες για την υγεία και αποτελούν έναν εξαιρετικό εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Η μέθοδος Zerosmoke χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κάπνισμα ως επιπλέον μέθοδο απεξάρτησης και αποτοξίνωσης του οργανισμού. Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορείτε να συνεχίσετε να καπνίζετε όσο θέλετε χωρίς τις βλαβερές συνέπειες ! Οι συσκευές που διαθέτουμε προέρχονται από την Esmoke, εταιρεία αναγνωρισμένη, με ευρωπαικά προιόντα υψηλής αξιοπιστίας και πλήρη σειρά ανταλλακτικών, τα οποία δεν περιέχουν νικοτίνη σύμφωνα με τον ΕΟΦ, ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιείται είναι καθαρή φυτική γλυκερίνη κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση. Προτείνουμε την χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνδυασμό με την μαγνητική ωτοθεραπεία για εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Μπορείτε να προμηθευτείτε συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων Online σε τιμές που ξεκινούν από 29,9€.

 

Για Online παραγγελία κλικ εδώ>>

Για να μάθετε περισσότερα για το ηλεκτρονικό κάπνισμα κλικ εδώ >>

 

Στάδιο 3ο - Φωτοκέντηση: Ολοκληρωτική και Πλήρης Απεξάρτηση.

 

Μέθοδος που συνδυάζει την παραδοσιακή κινεζική πρακτική με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Η παραδοσιακή κινεζική πρακτική αναφέρεται στον βελονισμό και στην ωτοθεραπεία. Σήμερα η πρακτική αυτή εφαρμόζεται με ανώδυνο τρόπο με την επιστημονική μέθοδο της φωτοκέντησης, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με μηχανήματα laser χαμηλής ισχύος. Η μέθοδος της φωτοκέντησης είναι μοναδική στον κόσμο, η μόνη πιστοποιημένη μέθοδος κατά την κοινοτική οδηγία 93/42 για την υποστήριξη της διακοπής του καπνίσματος καθώς και για την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της λαιμαργίας, την αντιμετώπιση του stress, της αϋπνίας κλπ. Τα υπερσύγχρονα μηχάνηματα που χρησιμοποιούμε εκπέμπουν μια υπέρυθρη ακτίνα συχνότητας 810nm, με ακρίβεια δέκατου του χιλιοστού, και διεγείρουν συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις κυρίως στο αυτί αλλά και στο χέρι του ασθενή.

 

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και απολύτως ανώδυνο ενώ η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά. Το ποσοστό επιτυχίας της μεθόδου ανέρχεται αυτήν την στιγμή παγκοσμίως στο 93% απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

Το κόστος της αγωγής είναι δε εξαιρετικά χαμηλό, λιγότερο από το κόστος που δαπανά ένας μέσος καπνιστής σε ένα μήνα, ανέρχεται στο ποσόν των 149€ και αφορά επίσκεψη του ειδικευμένου συνεργάτη μας στον χώρο σας. ( το πρόγραμμα εφαρμόζεται πιλοτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής* )

 

Η μέθοδος της φωτοκέντησης απευθύνεται σε καπνιστές υψηλής εξάρτησης και εφαρμόζεται μόνον εφόσον τα 2 πρώτα στάδια της μεθόδου δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Για Online παραγγελία κλικ εδώ>>

 

Η μέθοδος μας είναι ο απόλυτος συνδυασμός εφαρμοσμένης πρακτικής, επιστήμης και σύγχρονης τεχνολογίας και έχει κορυφαία αποτελέσματα !

 

*Επισκέψεις σε απομακρυσμένες περιοχές κοστολογούνται κατά περίπτωση.

*Ζητούμε Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα... κλικ εδώ>>

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr