Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Ηλεκτρονικό Κάπνισμα PDF Εκτύπωση E-mail

 

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή ηλεκτρονικός ατμοποιητής:


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής είναι μια νέα εναλλακτική μορφή καπνίσματος. Λειτουργεί χωρίς φυσική φλόγα, χρησιμοποιώντας μικροηλεκτρονική τεχνολογία, παρέχοντας στους χρήστες του την πραγματική εμπειρία του καπνίσματος χωρίς καπνό, πίσσα και χιλιάδες άλλες τοξικές ουσίες, που περιέχονται στα παραδοσιακά τσιγάρα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής έχει την εικόνα, την αίσθηση την γεύση και το μέγεθος ( 93mm ) του παραδοσιακού τσιγάρου.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE αποτελείται από ένα αναλώσιμο φίλτρο ( cartridge ) που περιέχει υγρό το οποίο αποτελείται κυρίως από γλυκόλη προπυλενίου ή φυτική γλυκερίνη ουσίες ακίνδυνες και ασφαλής που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στα τρόφιμα και στα καλλυντικά.

Εισπνέοντας, ένας μικροεπεξεργαστής διοχετεύει σταγονίδια υγρού στον μηχανισμό που παράγει καπνό (ή καλύτερα, ατμό) και ο χρήστης έχει την ίδια αίσθηση και ικανοποίηση με αυτή που θα είχε από ένα κανονικό τσιγάρο, χωρίς όμως τα υπόλοιπα βλαβερά συστατικά (νικοτίνη, πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα κλπ) που περιέχουν τα συμβατικά τσιγάρα.

Μεγάλος αριθμός βλαβερών / καρκινογόνων ουσιών παράγεται από την καύση του τσιγάρου. Ο καπνός – ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι προϊόν καύσης.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ο καπνός παράγεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο (atomizer). Η θερμοκρασία του καπνού που παράγεται είναι ίδια με αυτή του καπνού ενός κανονικού τσιγάρου (50-60 °C). Λόγω του ότι ο "καπνός" που παράγεται είναι στην ουσία ατμός, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βλάπτει τους γύρω σας. Ο ατμός διαλύεται στον αέρα σε δευτερόλεπτα και δεν μυρίζει ούτε δημιουργεί προβλήματα παθητικού καπνίσματος.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε αντίθεση με τα συνηθισμένα τσιγάρα, δεν περιέχει νικοτίνη, πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα, υδροκυανικό οξύ, αρσενικό, μόλυβδο, υδράργυρο και άλλες 4.000 επιβλαβείς ουσίες.

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής Esmoke, έχει μήκος μόλις 93 χιλιοστών και είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο της αγοράς. Και η συσκευή και τα ανταλλακτικά cartridges είναι εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο E-SMOKE είναι το μοναδικό που διαθέτει πιστοποιητικά CE, RoHs, FCC, Msds και TUV

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής, είναι και πολύ οικονομικότερο ! Μετά από την αρχική επένδυση για την αγορά της συσκευής θα έχετε κέρδος μέχρι και 50%. Ένα φίλτρο του είναι ισοδύναμο με περίπου 10 έως και 15 τσιγάρα αλλά κοστίζει πολύ φτηνότερα.

Τα ανταλλακτικά cartridges ( φίλτρα ) προσφέρονται σε διάφορες γεύσεις συμπεριλαμβανομένων του καπνού, της σοκολάτας, του καφέ, του μήλου και της μέντας και άλλων πολλών γεύσεων.

Το κάθε φίλτρο ( Cartridge ):

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΟ

Απαλλαγείτε από στάχτες, γόπες και οσμές. Δεν χρειάζεστε πλέον σταχτοδοχεία και αναπτήρες! Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας από τις επιβλαβής ουσίες του παραδοσιακού καπνίσματος. Καπνίστε σε κάθε χώρο, κλειστό η ανοιχτό χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας !Το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής E-SMOKE έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς, φέρει σήμανση CE και RoHs και μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πέρα από τις υποχρεωτικές πιστοποιήσεις για να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής E-SMOKE είναι το μοναδικό που φέρει επιπλέον πιστοποιητικά FCC, MSDS και TUV Rheinland που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την ΜΗ τοξικότητα των συστατικών που περιέχονται στα φίλτρα (cartridges )


ΧΑΡΙΣΤΕ ΖΩΗ σε συγγενείς, φίλους και αγαπημένους ! Ακόμη και αν δεν διακόψουν το παραδοσιακό κάπνισμα, αν το ελαττώσουν έστω και ελάχιστα, τους έχετε κάνει το πιο πολύτιμο ΔΩΡΟ !


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Esmoke >>

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr