Κόψτε το Τσιγάρο Σήμερα
100% επιτυχία από 19,90€

Απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια και τις
καταστροφικές τις συνέπειες. Η αποτελεσματικότερη
και πιο οικονομική μέθοδος απεξάρτησης παγκοσμίως.
Επαναστατικός συνδυασμός παραδοσιακής τεχνικής
και σύγχρονης τεχνολογίας που σας επιτρέπει να
συνεχίσετε να καπνίζετε !
Κόστος μικρότερο από αυτό
που δαπανά ο μέσος καπνιστής κάθε εβδομάδα !

Πάρτε μια μεγάλη απόφαση σήμερα!

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις και θα λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση του προβλήματός σας. Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί κερδίζουν το πρώτο στάδιο της θεραπείας ΔΩΡΕΑΝ !!!
Η Μέθοδος ZeroSmoke. PDF Εκτύπωση E-mail

 

Επαναστατική Μέθοδος διακοπής του καπνίσματος που συνδυάζει δοκιμασμένες τεχνικές με πρωτοποριακό τρόπο για εξασφαλισμένο και απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η μέθοδος Zerosmoke εφαρμόζεται σε 3 στάδια ανάλογα με τον βαθμό εξάρτησης αλλά και την ιδιοσυγκρασία κάθε καπνιστή και το πιο σημαντικό... σας επιτρέπει να συνεχίσετε το κάπνισμα !!!

 

Στάδιο 1ο - Μαγνητική Ωτοθεραπεία: Απεξάρτηση από την Νικοτίνη.

 

Η μαγνητική θεραπεία, biomagnetics, ή magnotherapy είναι μια συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική πρακτική που περιλαμβάνει τη χρήση των στατικών μαγνητικών πεδίων. Επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι η υπαγωγή ορισμένων τμημάτων του αυτιού στα στατικά μαγνητικά πεδία που παράγονται από μαγνήτες έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία...

 

Διαβάστε Περισσότερα... >>

 

Στάδιο 2ο - Ηλεκτρονικό Κάπνισμα: Απεξάρτηση από την Συνήθεια.


Οι συσκευές ηλεκτρονικού καπνίσματος έχουν αποδειχτεί απολύτως ακίνδυνες για την υγεία και αποτελούν έναν εξαιρετικό εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Η μέθοδος Zerosmoke χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κάπνισμα ως μέθοδο απεξάρτησης και αποτοξίνωσης του οργανισμού. Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορείτε να συνεχίσετε να καπνίζετε όσο θέλετε χωρίς τις βλαβερές συνέπειες !

 

Διαβάστε Περισσότερα... >>

 

Στάδιο 3ο - Φωτοκέντηση: Ολοκληρωτική και Πλήρης Απεξάρτηση.

 

Μέθοδος που συνδυάζει την παραδοσιακή κινεζική πρακτική με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Η παραδοσιακή κινεζική πρακτική αναφέρεται στον βελονισμό και στην ωτοθεραπεία. Σήμερα η πρακτική αυτή εφαρμόζεται με ανώδυνο τρόπο με την επιστημονική μέθοδο της φωτοκέντησης, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με μηχανήματα laser χαμηλής ισχύος. Η μέθοδος της φωτοκέντησης είναι μοναδική...

 

Διαβάστε Περισσότερα... >>

 
Zero Smoke Hellas

Stop Smoking Therapy
Residential Treatment Program

P: (210) 8227277
F: (210) 8256578
E: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 


http://esmoke.gr


 

Design by Xgr